Drömmer

Sitter här och spånar och drömmer lite om min framtid. Ska bli spännande och se vart jag kommer hammna i världen och vad som kommer hända. Idag blir det att fixa lite och som sagt är det B&B ikväll med Rebecca och Moa ikväll och det ska bli riktigt roligt. Tar med mig kameran och tar lite bilder så kanske kommer upp någon här imorgon om jag hinner.

Take care ♥

Farligt

Sitter just nu och bläddrar i HM katalogen och det är alltid lika farligt när det kommer till mig. Hittar alltid så mycket jag vill ha och denna gången skiljer sig inte. Kollade precis Kärleken Checkar In med syster och den filmen är så himla bra. Ty sonen i filmern är super söt.
Imorgon blir det Underbar med underbart folk och på Lördag blir det att kolla Dead By April på B&B med Rebecca och Moa. Så söndag blir det att packa och fixa några saker innan bussen till Norge med Sarah går. Ska bli härligt att få umgås med henne igen och komma hemmifrån.

Take Care ♥

Tisdag

Det är tisdag och har varit en lugn dag som inneburit hämta nytt pass hos polisen, jobba hos pappa och hjälpt mamma att städa lite här hemma. Hittade även nya HM katalogen i brevlådan så är jätte sugen på en beställning men får tänka lite till på den. Till helgen blir det Underbar och B&B och det ska bli riktigt kul. Ska också få träffa Sarah och det är efter längtat.

Imorgon blir det att åka hem till Lukas och fira hans mamma för hon fyllde år i måndags så ska bli mys plus att jag får träffa Lukas vilket jag inte gjort så mycket det senaste. Kväll är det "Desperata Hemmafruar" och efter dte blir det en film ner krupen i sängen.

Take care <3

Gott

Har precis ätit upp en kebab tallrik med klyftpotatis från Lenas Kebab och det smakade riktigt bra. Nu ska jag hugga in på min godis påse från Hemmakväll. Kanske inte det bästa för vikten men får ta och springa en runda imorgon istället. Tittar just nu på en av Johan Falk filmerna och myser på mitt rum!

Take care ♥

Lördag

Denna Lördagskväll kommer bestå av film, godis, Rebecca och agera taxi åt mina föräldrar som är ute och roar sig denna kväll. Ingen jätte livad kväll men skön. Så nu håller jag tummarna att filmen jag tänkt se vill som jag vill.

Take care ♥

Söndag, en bra dag!

Vaknade hos Lukas efter gårdagens och nattens bravader med honom och Jeppe. Vi dansade och skakade rumpa hela natten lång och hade riktigt kul. Efter vi lyckats vakna ordentligt startade vi tredje filmen av dom sex nya filmerna med Johan Falk. Dom är riktigt bra och sitter på helspänn filmerna igenom. Sen hem och sov en stund och nu har jag precis kollat på älskade One tree hill och nu är det älskade Gossip Girl. Två helt nya avsnitt och början på nya säsonger och det gillar vi starkt. Efter det är det Ensam mamma söker och tycker det är ett roligt program att titta på.

Take care ♥

Fegis

Sitter och lyssnar på Spotify samtidigt som jag kollar på tatueringar på nätet. En del av mig vill jätte gärna göra en nu kanske till och med två men en del fegar ur totalt. Är sjukt kluven när det kommer till detta så är lite avundsjuk på pojkvännen som redan har två nu och tänker på en tredje. Jag hra ngra riktigt bra ideer men är för feg, men det kanske är ett tecken på att jag inte borde göra någon för att jag inte är helt säker. Man vill ja absolut inte ångra sig.


Älsklings två!

Take care ♥

Blandad dag

Dagen började med en tur till stranden med mamma och fota en massa fina bilder. Underbart och kul och en bra ide av mamma. Sen hem och duscha och vidare in till pappas jobb och jobba min timmar där och sen hem till Gossip Girl och kolla på det. Ikväll är det Greys som gäller och det gillar vi. Bilderna är några av dom mamma tagit idag.


Otur och klänningar!

Kul när man sitter och har skrivit ett ganska långt inlägg och sen när man nästan är helt klar bråkar internett och inlägget försvinner. Då blir man mindre glad och vill bara slita sig i håret. Tänkte i alla fall visa två av plaggen som kom med HM beställningen igår. Det är två klänningar som jag är helt såld i och paketet innehöll även en större skjorta och ett bälte som också är två nya favoriter i gaderoben. Alltid lika underbart med nytt men nu är det stopp för det på ett tag för inkomande pengar framöver kommer behövas till bättre saker som inte är billiga så nu ska jag sätta mig själv på prov och spara som en galning och det är verkligen inte min starka sida, att spara.



Take care ♥


Släkten

Delar av släkten är här och just nu är det Dannmark/ Sverige matchen som kollas. I alla fall av den manliga delen av oss. Är härligt att få träffa dom och omges av dom några timmar idag eftersom vi inte brukar träffas så ofta. Har varit en bra dag med god mat och dricka och presenter som pengar och vin, så nu är jag ett steg närmare min snowboard. Blir kanske til Laholm ikväll med Lukas och sova där och även kolla Johan Falk filmen. Imorgon blir det att ta tag i gaderoben och rensa ut det som jag inte använder och städa ut den och organisera. Nu blir det mer mys med släkten.

Take care ♥


19

Ett år äldre och ett års mer erfarenheter! Känns ingen direkt skilland än att tiden känns som den rusar iväg. Gårdagen bestod bara av god mat, presenter och mys. Lördag blir det kalas med släkten och mer fart. Önskat mig pengar så jag kan spara till min dator och snowboard. Denna fredags kväll består av Idol och The Fast And The Furious film och mys med älskling. Nu blir det bädda rent med nytt påslakan från svärmor.

Take care ♥


Greys <3

Pratar just nu med älskling efter att ha kollat på underbara Greys. Mamma och hennes vänninor sitter fortfarande och pratar. Fick sitta inne i tv rutan innan för att höra något av vad Arga Snikaren sa men det blev bättre med Greys för det är ju amerikanskt och då textat som tur är. Imorgon är den stora dagen och den innbär ärenden, handla med mamma och fira mig, plus att jag får träffa älskling. Härligt, Härligt!

Msn dejt

Sitter just nu på dejt med Sarah på msn. Det är så när ens underbara kompis flyttar ur landet, då får man ta till saker som msn för att kunna prata. Man får helt enkelt göra det bästa av situationen. Pratar även med Rebecca som också flyttat ifrån mig men inte lika långt så lättare att hälsa på. Gick bra med däckbyte igår och fick även jobbat mina timmar hos pappa också så det var skönt. Imorgon ska mamma och några kompisar fira deras kompis här så blir god mat och hålla sig lite ur vägen. Men är ju Greys Anatomy och det tänker jag inte missa för allt i världen så det får dom ha översende med. Nu blir det fortsatt dejt med Sarah på msn och ta igen massa prat och sen Desperet Houswifes.

Take care ♥

Svenska Hollywood Fruar

Kollade precis på sista avsnittet av Svenska Hollywood Fruar och det är tråkigt att det var sista tycker jag. Det var roligt att titta på så man kan ju hoppas dom kommer med fler avsnitt. Igår blev det en underbar beställning på HM så har jag tur blir det en ny klänning på torsdag och en på lördag! Ska bli kul att träffa släkten på lördag och bara umgås. Igår när jag kom hem fick jag också reda på att pappa hittade det jag ville ha på sin tyskland-handla-sprit resa så nu har jag en ny flaska Passoa, Malibu och Likör 43 samt ett cider flak ¨så jag blev glad. Imorgon blir det att köra in bilen till en verkstad så dom kan byta däcken och nu blir det lite Tv tittande. 

Take care ♥ 

Storm

Är på väg hem och det blåser något helt sjukt i Halmstad. Skyltar ligger nästan ner och träden blåser ner på vägarna. Åkte precis förbi en flagstång som gått av på mitten, har aldig sett förr. Igår kväll när jag och Lukas körde från Halmstad till Laholm regnade det riktigt mycket och åskade så var riktigt läskigt att sitta och åka i bilen när man inte såg något ut knappt. Märks verkligen att det är oktober och höst månad nu, men på något sätt kan jag tycka det är mysigt med tanke på att man tänder massa ljus och kurar i soffan. Hemma tänds det sjukt mycket ljus för har en mamma som älskar det och är galen när det kommer till ljus. Nu blir det hem, äta och kolla tv! Är ju Ensamm mamma söker ikväll.

Take care ♥  


Söndag

Söndag och det hackas sallad i Håkans lägenhet. Lukas och han gör något att äta och jag skulle kolla vad som fanns på Tv att kolla. Ikväll blir det hem från Laholm och resten av veckan består av födelsedag, firande osv. Igår kväll kollade jag och Lukas på en svenska film som hette Johan Falk GSI, riktigt bra faktiskt. Satt på helspänn henom hela filmen. Nu blir det att mätta magen och kolla film.

Take care ♥

Rosa Bandet 2009

Varje år får 7 000 kvinnor beskedet att de har bröstcancer. Det betyder att var nionde kvinna drabbas någon gång i livet. Men även om antalet diagnoser ökar, är det fler kvinnor som överlever sin bröstcancer i dag bland annat tack vare framgångsrik forskning.Under oktober färgas hela Sverige rosa med hjälp av företag, organisationer, handlare och privatpersoner som vill engagera sig i kampen mot bröstcancer. På detta årets band står det orden "ska vara" i blindskrift. Tyckte det var en riktigt bra tanke att skriva det. Köpte mitt igår och hoppas fler gör det och stödjer detta.

Take care ♥


Godmorgon

Vaknade idag hos älskling och ska snart äta frukost, sen får vi se vad som händer. Ikväll blir det att Lukas ska köra håkan till Halmstad och sen hem igen. Igår var det kalas för Lukas pappa så bjöds på tacos, riktigt gott. Kollade även Idol och lite blandade känslor över dom som gick vidare och dom som inte gjorde det. Kollade också en film som gick på Tv, Just like heaven hette den och den var bra!

Take care ♥

Inte alls kul

Fick inget samtal idag och det betyde nej så gick åt skogen så just nu känns livet inte alls kul eller bra. Gjorde dagen bättre att jag flyttade fram en sak från idag för det skulle vara bättre så men tack vare hur det gick idag hade jag inte behövt göra det men kunde jag inte veta tyvärr. Måste hitta hoppet, styrkan nu att fortsätta med detta. Sitter och kollar Lyxfällan och väntar på resultatet av kvällens idol röstning med spänning. Nu blir det att göra rätt för sig och betala räkningarna man har.

Take care ♥