HAHAHA vivi busar kekeke :P

hej hej, medans Frida är duktig elev och fotar för fullt. sitter jag här och leker mwahaha ^^

tjaa allla  då va :D ha en bra dag!

Pusshej leverpastej

Så kan det vel inte bli, eller?

I julklapp av mina kusiner i skåne önskade jag mej första gossip girls boken. På julafton öppnade jag deras paket och såg att de var en av böckerna men det var fyran och inte första. Jaja tänkte jag får köpa dom andra tre själv då. Så nu sen jul har jag letat men ingenstans har dom första utan bara vissa av dom andra i serien men det hjälper ju inte mig så värst mycket. Hade lite tid efter skolan idag så gick in på halmstad bokhandel och kolla och så klart hittade jag inte den så jag gick fram till en tjej som jobba där och frågade och då sa hon att dom inte hade den i lagret, sen gick hon in på datan och kollade och så sa hon att bokförlaget hade inte satt något datum när dom gick att beställa ingen, dom hade inte ens bestämmt om dom ska trycka upp fler av första boken så de kan hända att jag sitter här med fjärde och inte kommer kunna få tag på första. Gick till datan nu för att se om man kunde hitta dom på någon internet sida som sålde dom  men alla ställen man hittar är dom slut sålda och dom vet inte när dom får in dom igen, inte första boken i alla fall. Usch vad iriterande asså. Bara hålla tummarna och hoppas de löser sig.

Har även ett jobbigt engelska prov på onsdag som jag måste plugga till men orkar eller vill inte. Men får nog tvinga mej själv till det sen. Har börjat och det är inte kul alls.
Har lämnat in ledighetsansökan till rektorn idag så nu ska han bara skriva på sen är det klart så på lördag morgon tidigt tidigt ger vi oss av till Idre och bara åka skidor och snowboard. Ska bli så himla skönt och kul. Skönt att slippa skolan och tänka på allt annat här hemma.

Nej nu får jag ta tag i pluggandet på engelskan !

Puss

Trött

Ett tag sen jag skrev men hinner inte rikttigt, eller rättare sagt jag sitter inte så mycket vid datorn. Var på Gekås igår i alla fall, fick med mig lite små  prylar som man brukar får nland annat hår snoddar, godis, tavla och lite så. Blev faktiskt inte så himla dyrt. Däremot beställde jag två bikinsar från hm igår så måste ha pengar till de. Mem lönen kommer i slutet av månaden så det är lungt.  Har även handlat byxor, tröja, väska och lite annat nu så får börja snåla lite tror jag.

Jobbade i morse och sitter nu i foto salen och börjar om 10 minuter. Efter lektionen ska jag hem och duscha sen ta tre bussen till stan för att sen kunna åka vidare till Laholm med Älskling och spendera helgen där. Mys mys!

Nu är det en vecka och en dag tills jag sitter i bilen för att åka 75 mil upp i Sverige och till Idre. Skidor och snowboard åkning är underbart och jag längtar ihjäl mig. Ska bli skönt och jag behöver det här. Har bara ett engelska prov nästa vecka att klara och efter de kommer jag pusta ut och förbereda mig för fjälle, packa och så vidare.

Puss