Tisdag

Är ju som sagt ledig idag så har bara tagit det lungt nu på morgonen, kollat tv och suttit här. Vid halv två åker jag och syster med mamma till stan och sen hämtar pappa oss där för att åka till Väla så syster kan köpa klänning och hon skulle nog kolla på lite andra kläder med.

Ska nog äta lite nudlar nu och sen måste jag sminka mej också innan det bär av.

Ha en bra dag =)


Måndag kväll

Är precis klar med idrotts uppgiften och de känns lite skönt. En sak mindre att tänka på.
Dagen har gått i ett asså, först provet, sen matte, sen mat och sen matte igen och när skolan sluta vid tre träffade jag mamma och syster i stan och gick där till sex typ. Efter de åkte vi till flygstaden och träffade pappa för att handla trädgårdmöbler, och mat. Trädgårdmöblerna blev jätte snygga så nu kan vi snart sitta ute i dom och njuta. Klar med att handla mat åkte vi hem och mamma lagade middag medans jag satt här och började på idrotts uppgiften som nu är klar.

Nu blir det att prata lite med Lukas och sen kolla på film eftersom vi är lediga imon och får sovmorgon då.

God Natt / Frida


Måndag

Måndag morgon och jag sitter i graf salen efter att ha haft nationellt engelska b prov. Känns som de gick bra så är bara  att hålla tummarna. Om ca en halvtimme har jag matte lektion sen efter den ska jag sätta mej på biblioteket och räkna mer matte eftersom jag har matte prov på onsdag. Ser inte fram emot de provet men bara bita ihop och göra det.

Sov hos lukas i natt och igår kväll låg vi och kollade på Good Luck Chuck och jag tyckte den va jätte bra. Den va både rolig och gullig så jag gillade den.

Ikväll ska jag plugga undan mycket av de vi har eftersom vi har blivit lediga imon och då vill jag kunna ta sovmorgon och sen kunna fokusera helt på matten imon.

Väntar också på kläderna från la redoute och när dom kommitt har jag lite att beställa från hm som jag vill ha hehe hoppas mamma inte stoppar mej bara, hon tycker jag beställer mycket nu!

Nu är de matte om ett tag så ska snart gå dit och tråka men är viktig lektion.

Hoppas dagen blir bra!

Söndag

Kvällen igår va jätte kul och mys,. Blev kortspelande, massa skratt, pizza och skräck film. Det var kul och måste snart göras om. Sarah sov över så när dom andra åkt hem la vi oss och började kolla på filmen Stardust och kollade klart i morse och den va bra. Vid tjugo i tre åkte hon in till Halmstad för att jobba och pappa körde mej till Laholm och Lukas.

Sitter vid hans dator nu och ska snart cykla till joel för att lämna något tror jag sen ikväll ska jag få lukas till att kolla på en film med mej.

Imorgon på morgonen är det nationelt prov i engelska b som gäller och det är inget jag ser fram emot direkt men som tur är har vår klass ledigt på tisdag för vi skulle inte ha någon idrott så då frågade vi oom vi fick ledigt från samhällen och jobba hemma istället och de fick vi, sen är vi ju lediga torsdag och fredag för valborg så blir en skön vecka i skolan men kommer få plugga mycket hemma.

Lördag

Snart kommer tjejerna hit och då blir det massa mys och tjej kväll. Kommer bli toppen =)
Själv sitter jag och spelar massa bra musik, eftersom man är ensam hemma så går de.

Ska snart gå ner och möta dom vis bussen så får vi se vad vi ska hitta på först.

Happy Saturday


You are fine
You are sweet
But I'm still a bit naive with my heart
When you're close I don't breathe
I can't find the words to speak
I feel sparks

But I don't wanna be into you
If you're not looking for true love, oh oh
No I don't wanna start seeing you
If I can't be your only one

So tell me when it's not alright
When it's not ok
Will you try to make me feel better?
Will you say alright? (say alright)
Will you say ok? (Say ok)
Will you stick with me through whatever?
Or run away
(Say that it's gonna be alright. That it's gonna be ok)
Say Ok.

When you call I don't know if I should pick up the phone every time
I'm not like all my friends who keep calling up the boys, I'm so shy
But I don't wanna be into you
If you don't treat me the right way
See I can only start seeing you
If you can make my heart feel safe (feel safe)

When it's not alright
When it's not ok
Will you try to make me feel better?
Will you say alright? (say alright)
Will you say ok? (Say ok)
Will you stick with me through whatever?
Or run away
(Say that it's gonna be alright. That it's gonna be ok
Don't run away, don't run away)

Let me know if it's gonna be you
Boy, you've got some things to prove
Let me know that you'll keep me safe
I don't want you to run away so
Let me know that you'll call on time
Let me know that you won't be shy

Will you wipe my tears away
Will you hold me closer
When it's not alright
When it's not ok
Will you try to make me feel better
Will you say alright? (say alright)
Will you say ok? (Say ok)
Will you stick with me through whatever?
Or run away
(Say that it's gonna be alright. That it's gonna be ok)
Say OK
(Don't run away, don't run away)
(Say that it's gonna be alright. That it's gonna be ok, don't run away)
Will you say OK
(Say that it's gonna be alright. That it's gonna be ok)

Fredag

Äntligen underbar helg!!

Sitter i foto salen med Vivi, wiktor och david. Väntar på att våra lektioner ska börja, jag och vivi ska ha foto men frågan är hur mycket vi kan göra. Tolv bussen hem och sen ta det lungt tills lukas kommer hem till mig efter att han slutat idag.  Han åker hem i kväll för imon är de läger som gäller för han, och imon är de tjej kväll hemma hos mej som gäller. Ska äta lite, va ute om vädret tillåter och ha kul tillsammans. Jag tror de kommer bli super.

Ha en bra fredag för de ska jag ha!!!



Torsdag

Klockan är snart åtta och jag sitter i skolan. Har graf nu hela förmiddagen och ska då fortsätta med modeaffisherna och en annan framsida som vi ska börja på idag.  Igår fick mamma beställa om sakerna från La Redout för min beställning som jag skickade in funkade inner eller va de va så mamma ringde dit igår så nu får jag hem kläderna om 1,5 vecka kanske förutom mina shorts för dom va slut och skulle dröja lite.

Låg även igår och kollade i H&M katalogerna och hittade massa där jag vill ha så får se om jag beställe där ifrån också.

Har Samhälls lektion sista idag och förhoppningsvis får vi jobba med instuderingsfrågorna så man hinner klart med dom, annars hamnar dom i plugg högen som ska göras ikväll va de tänkt.

Nej nu blir det till att jobba lite / Frida

Onsdag

Kan man annat än bli lycklig av detta vädret, jag stom trivs med de. Förutom nu när jag måste plugga, inte kul alls men vi har fått en del nu känns de som så jag ska ta tag i de så de blir klart och jag slipper sitta med de i sista sekund.

Idag gick skoldagen fort, började med svenska sen matte och sist engelska. Bara tanken på att jag läst klart matte b och engelska b snart och sen inte ska ha något mer av de hjälper att klara av den sista tiden hyfsat lätt.
Sen efter de va de lunch och tjugo i ett började grafen. Vi började med modeaffisherna och vid halv två gick vi på föreläsning av en kille som kom från kris och va föredetta kriminell och knarkare. Jätte intressant att lyssna på och de höll på till halv fyra ungefär och då gick vi tillbaka till grafsalen och hade genomgång med fredrik multimedia läraren om vad vi ska göra imon på eget arbete. Sen fick vi fortsätta med modeaffisherna, och jag blev klar med nästan två men ska fortsätta imon.

I helgen ska min syster på konfa läger fredag till söndag och lördag morgon till söndag eftermiddag åker mina föräldrar så de betyder att jag är ensam hemma lördag till söndag så då passar jag på att ta några av tjejerna och myser. Dom har sakt massa saker dom vill göra så får se va de blir för kul =) 

Ska plugga lite nu och lyssna på lite låtar cajsa skickade till mig precis

Ha en bra kväll / Frida

 

Tisdag

God Morgon!

Idag skulle jag och vivi träffas i skolan lite efter nio för att fota i studion men när väl vi kom hit märkte vi att foto slalen va upptagen med två klasser som redovisade så nu sitter vi här i grafsalen och vänta på att gå och äta och sen börja våran första lektion vid tjugo i tolv, lite små segt men har inte så mycket val. Tänkte att jag skulle plugga lite och utnyttja tiden.

Idag efter gympan ska jag hem och lukas hänger med mig hem, får se vad vi hittar på, vet inte om jag måste plugga får se lite hur mycket jag hinner på samhällen idag.

Gå in och kolla på denna : http://www.youtube.com/watch?v=zqe3A-zQhzU&feature=related

Måndag

Måndag kväll och projektredovisning över och inlämnad. Hur skönt som helst att vara klar kan jag säga, pluas att redovisningen gick bra. De va kul att få sammanställa allt och nu försöka övertyga att våran produkt var bäst, efter att jobbat så mycket och länge med det.

Efter skolan gick jag på stan en stund med först Elina, sarah och zara men sen blev det bara jag och sarah kvar och då kom pontus. Vi tre satte oss på stora torg och jag köpte årets första kulglass och de va riktigt gott kan jag säga. Sen gick vi på stan och jag blev bara mer och mer demprimerad av att hitta massa saker jag vill köpa men inte kommer ha råd till.
Tre åkte sarah och pontus hem och jag och lukas åkte hem vid fyra efter att jag träffat han i stan. Vi har också spenderat denna dag ute, precis som igår. Allt från att gå en runda till att slå iväg lite golfbollar. Va länge sen jag höll i en klubba och så hittade vi lukas klubbor så vi slog lite. Jag har även hjälpt han att plugga på sitt samhälls prov som han ska ha imon. Jag håller tummarna för dej Älskling!!

Morgon dagen består av först fotoa i studion med Vivi på morgonen, sen samhälls och idrotts lektion och efter de hem och då hänger lukas med. Jag ska plugga samhälls instuderings frågor och han körkorts teori tror jag. Och självklart ska jag i alla fall kolla på Desperet Houswifes klockan 9 på kanal 5.


God Natt / Frida

Söndag

Söndag idag då, betyder att det är skolan imon och projektredovisningen. Ska bli jätte skönt att ha den över och gjord. Kunna släppa de och slippa tänka på de hehe.

Idag har varit en underbar dag, jag har haft sommar känslor hela dagen och de är hus skönt som helst. Åkte först in till stan en sväng med Lukas sen åkte vi hem och gick en vända, när vi kom hem igen gjorde han milkshake och jag min egen variant på milkshake hehe. Med dom två satte vi oss på en filt i trädgården och satt där ett bra tag i solen. Va faktiskt så jag satt i linne ett tag utan att frysa.

Nu ikväll beställde vi pizza och innan vi hämtade dom, plockade vi en jätte stor bukett vitsippor. Här hemma ovanför huset finns hur många som helst så de var bara att plocka så mycket vi kunde hålla. Nu är maten i magen och ska städa rummet för att kunna sätta upp min nya hylla som min pappa håller på att sätta ihop just nu. Den kommer bli jätte snygg och äntligen kan jag sätta vissa saker på den där som ska vara.



Det kan vara smärtsamt att veta precis vad man vill ha.
Men de som lider mest är de som inte vet vad de vill.


Sommar känslor!

Har precis kommit hem från kusinerna, blev massa mat och lek. Kul att få träffa dom eftersom de va ett tag sen. När jag var där ringde lukas och sa att han va i halmstad så hans bror körde honom till mina kusiner så han hängde med hem nu.

Har varit underbart väder idag, fick massa sommar känslor. Kollade även på syster när hon hoppade in och spelade en fotbolls tränings match med kvibilles tjejer. För att inte spela fotboll va hon riktigt duktig, tror hon är sugen på att börja spela med dom, hoppas hon gör de i alla fall.

Jag hade riktigt kul och mysigt hos Cajsa igår, vi eller hon i alla fall gjorde jätte god tacos =) tack för igår kväll tjejen <3

Nu blir det att kolla på film

God Natt

Spöket Casper

Har precis duschat nu så jag kan göra mig iordning innan det bär av till Cajsa =)

Förra helgen när vi förfestade innan Vicans maskerad så satt vi hemma hos Robin och dom vanliga var med plus en till som hette Alvin. När jag och Lukas och Joel kom så hejade alla och  han tog i hand då och presenterade sig. Efter ett tag så frågar Alvin mig om jag har sett spöket Casper filmen? jag har inte sett någon film men små snuttar eller vad man ska kalla dom på barnkanaler och så. För tydligen finns de en Casper film där en tjej är med och enligt Alvin då va jag jätte lik henne. Jag vet inte om jag ska ta de som en komplimang eller inte. Får vel försöka hitta denna film och kolla på de och se om det är sant.

Har aldig hört någon säga det innan att jag skulle vara lika henne, men aa vem vet?


Casper är söt i alla fall =)image28

God morgon

Va ett tag sen jag skrev här nu. Sarah tyckte jag skulle skriva igen och har själv tänkt på de med men hinner nästan aldrig men får ta tid.

Just nu sitter jag på pappas jobb och väntar på att han ska bli klar med sitt möte så han så kan köra mig till skolan. Väl i skolan ska jag ha min foto lektion och sen ta tol bussen hem. Det är hemskt skönt att sluta så tidigt på fredagar kan jag säga, man hinner liksom göra en massa när man kommer hem.
Ikväll ska jag hem till Cajsa och äta Tacos tror jag de var. Kommer bli hur kul som helst och gott.

På lördag blir det fira dom två yngsta kusinerna, va länge sen man träffade dom så ska faktiskt bli kul. På söndag blir det nog till att plugga, för nu framöver i skolan kommer det vara prov, nationella i både matte och engelska plus en projektredovisning på måndag. Ska bli jätte skönt när den redovidningen ör över för då är ett arbete som vi jobbat med kanske i ett halvår, klart och inlämnat. Kommer bli en lättnad.


Fick precis fralla av pappa så fick lite extra frukost. Mumsigt värre.

Skriver senare idag.

Happy Day <3

hej frida

hahahahahhahahahahahahahahahahahsjdsh.ahkagh HEJ FRIDA