Osis

Stresade iväg i morse för skulle till stan vid kvart över tio och när jag kör av motorvägen har dom vägarbete så får stå där ett bra tag och ser bara hur klockan tickar och blir mer och mer stressad. När jag väl kommer där förbi kör jag till parkeringshuset och parkerar bilen, går till betalstationen och sätter in Visa kortet och det står bara kort ogiltigt så jag ringer banken och visst där är pengar så testar igen men samma sak. Så jag går till andra betalstaionen men samma sak där och nu är klockan 7 minuter över och jag skulle vara där kvart över så jag springer tillbaka till bilen och ringer till pappa som säger att det inte finns så mycket att göra och att vi får ta den risken. Jag kom i tid och resten av ärendena i stan flöt på.
Ett samtal i eftermiddags gör mig jätte glad tills jag kommer på att jag måste flytta det bestämda mötet vi kom fram till blir det jobbigt i magen igen så imogon måste jag fixa det och sen sitta och vänta men blir det som jag vill, då är det värt att vänta på. Nu blir det att fixa på rummet sen Idol och efter det säsong start av Greys.

Take care ♥

Hoppas så det gör ont i hela kroppen!

Gårdagen bestod av massa olika känslor i kroppen men idag är det på topp förutom att jag inte kan få mig till att fixa min gaderob som är i behov av lite struktur, men den får inte ben och försvinner för mig så ska nog kunna tvinga mig någon dag. Annars har jag klippt och klistrat, försökt kratta löv på singlen( som slutade i katastrof ungefär) och förberett mig inför äventyren imorgon. Känns bra när jag kan förbereda mig så, undelättar mycket. Nej nu ska jag sätta på mig mys kläder och fixa till naglarna med nytt nagellack samtidigt som jag ska intala mig själv till att bli bättre på att använda min kamera. Är dålig på det och så måste bli ändring när det kommer till den saken.

´jag hoppas. hoppas och blir det som jag vill kommer det ske ändringar´

Take care ♥

My back is killing me

Sitter i soffan med datorn i knät och har sjukt ont i ryggen så nu har jag bestämmt mig för att äntligen ta tag i detta och söka upp någon som kan fixa till min snea kota i länryggen. För jag tror att den är boven. Tack vare ryggen har jag inte kunnat röra mig allt för mycket så varit seg dag med mycket tankar i huvudet. Om en sak går bra på onsdag och det blir som jag vill kommer mycket kännas bättre plus att det skulle kunna bli en födelsedags present till mig själv och det skulle medföra mycket. Två veckor ungefär, då smäller det och jaf blir 19.
Nu ska jag lyssna på MP3:n och fixa lite saker tänkte jag.

Take care ♥

Söndag

Helgen bestod av Underbar, passa kusiner och ta det lungt. En okej helg förutom för lite tid med älsk. Lämnade precis honom i staden så han kunde åka hem. Nu blir det klippa och klistra lite och drömma om en beställning på HM.


Tillbaka

Oj hehe, loggade in här på blogg.se och kollade min gamla blogg. Finns riktigt gamla inlägg och känns konstigt att läsa. Vet inte om jag kanske har tankar på att börja skriva igen, får se.

♥ Frida