Musik

Har just nu musik terapi med mig själv och älskade Spotify. För mig känns spotify som Guds gåva till mänskligheten alltså. Har haft det ett tag, sen jag i tvåan på gymnasiet tror jag men inte haft det hemma på datorerna här men fixade det förra året.
Håller på att fixa något att äta så jag sen kan åka in till stan och träffa Lukas och införskaffa lite viktiga saker. Tror han skulle kolla på byxor om jag inte fattade det fel. Ikväll blir det måndags filmen som går på kanal 9. Det är en utav mina favorit filmer, The Guardian så blev lycklig när jag såg att den gick ikväll.

Takida
Alexandra Burke
Black Eyed Peas

Take care ♥


Luftslottet som sprängdes

Ikväll har jag, mamma och pappa kollat Luftslottet som sprängdes. Är andra gången jag ser den och den var lika bra denna gånen. Såg den för första gången på bio med Lukas och det var vi och en massa äldre människor. Har också hämtat lillasyster ikväll så har precis kommit hem nu och ska fixa mig och sen lägga mig och kolla på One Tree Hill tills jag sommnar. Är lycklig över att jag är ledig imorgon och kan få sova hur länge jag vill.

Take care ♥

Dagen efter

Trött och sliten är dagens ord. Men vi hade rikitgt kul och det var god mat. Lukas hämstade oss vid ett tiden och då bar det av hem till han och hans säng, och i den somnade jag som en stock och låg kvar i den till tolv tiden idag. Är nu hemma och har fixat lite smått med nödvändiga saker som plocka i ordning m.m.
Ledig imorgon så får nog ställa upp som skjuts till lillasyster ikväll! Nu blir det hjälpa mamma med maten!

Take care ♥

Vårkänslor

Det är lördag och jag kan inte låta bli att känna vårkänslor när jag kollar ut och gåt utanför dörren. Solen värmer och sön försvinner mer och mer. Jag gillar snön eftersom jag älskar åka på min bräda men nu får den gärna försvinna.
Har precis fixat naglar och ögonbryn inför kvällen så nu är det bara att bestämma vad jag ska ha på mig om vi nu inte väljer att klä ut oss till rikiga after ski tjejer. Är ju ändå en after ski fest men får se hur många andra som klär ut sig så vi kör säkert och åker dit i vanliga kläder och tar med extra för att kunna byta om på toan om vi vill!

Nu blir det ut och gå en stund med lillasyster !!

Take care ♥


Longe time no see.

Inte skrivit på ett tag nu men förklarar det med att jag har mina perioder så jag bloggar och vissa när jag inte alls känner för det helt enkelt.

Senaste veckorna har varit riktigt kul. Har bland annat innehållt 20 års fest, Sushi kväll, Bio och resturang besök och heöt underbara vänner och en underbar pojkvänn. Har även införskaffat mig nya böcker så jag har att läsa. Låter lite töntigt men gillar böcker och att läsa.

Imorgon blir det fest med Emelie och hennes kompis och är riktigt pepp. Tror det kommer bli jätte kul!

Take care ♥