out of control

har datakunskap just nu och sitter och gör en presentation i Power point som ska skriva ut, inte så kul för fick inte välja ämne själva men men. sitter också och väntar på att få gå fram till våran lärare och få veta hur skrivningen gick. jag tror inte de gick så bra men det åter står att se.

efter denna lektionen har man naturkunskaps prov och det vill jag absolut inte ha.

idag skulle Lukas igentligen komma hem till mej men eftersom han glömt att han skulle på övning så fick han avboka med mej och åka på den. lite tråkigt men får träffa han imon istället.  det bästa med de var vel att istället får jag tid för att vara med min zara och vi ska sola :) så man kan få lite färg.

ska även plugga klart det sista för veckan och städa mitt rum när jag kommer hem efter att lekt med zara. som tur är slutar jag tidigare än vanligt idag för har ingen bild så får redan sluta vid tjugo över två.

Pussa

let angels leade you in

every me every you

sitter på graf lektionen och lyssnar på placebo. 

fick precis reda på att jag fått mvg på radio kursen så det känns väldigt bra. 

har även precis pratat med sandra och visade sig att hon är singel igen så nu går  joannas planer om trippel dejt i kras ju och detta är vi väldigt ledsna över. vi ville träffa han sandra men detta fick vi inte. fast vi tycker om dej ändå sandra eller jag i alal fall men känns lite osäkrare med joanna heheh :P 

idag ska man hem och ställa iordning rummet och plugga. är prov och lite sådant denna veckan. men vecka 15 är det lov och det ska bli riktigt skönt. helst om detta underbara väder håller i sig vilket vi hoppas. 

när studiebidraget kommer ska man köpa skor wiee :D 

i fredes åkte jag och zara till frennarp där lukas och tim satt hos niklas och vi kollade på film sen hem till lukas 

i lördes vaknad eman i laholm och åkte till brandsationen för öppethus, sen kom man hem till lukas efter de och då går han och blir sjuk så jag får åka själv till halmstad men som tur va följde zara med mej hem i stället.

i söndes var vi ute och gick och slappade, jag åkte även lite motorcykel. hur härligt som helt :)


sitter nu och ska snart gå och lägga mej. ska bara packa badhus sakerna eftersom man ska simma imon igen :)

lukas det bästa som finns lukas

kul man kan ha då

haha denna dag asså. gick upp vid 6 tiden och åkte sen till skolan vid sju. kom till skolan och hade skrivning i datakunskap första lektionen. eftersom vi inte hade någon naturkunskap idag som är våran andra lektion för dagen så bestämmde sig Jag, joanna, alexandra och ramus för att ficka i staden så vi åkte in och med många om och men hamnade vi på skånskan. jag och joanna beställde varsin köttbullsbaguette och varm choklad medans Alexandra valde kycklingbaguette med varm choklad till, rasmus tog inget .
vi satt där och åt å drack, alexandra hade även fått upp sin mattebok och pluggade lite. helt plötsligt kom en av servetriserna fram till vårt bord och satte ner en korg med fyra chokladbollar och sa vi bjuder på dessa. vi blev så klart otroligt glada och tackade den snälla servetrisen. medans vi satt där fick joanna iden att vi skulle åka till sannarp och då utbriseter rasmus: Nej tänk om jag träffar Tobbe och av någon anledning så säger jag : jag räddar dej från han om det behövs. och av någon konstig anledning började alexandra och joanna få massa bilder i huvudet och tack vare allt detta började jag, joanna och alexandra på en berättlese. vi började och byggde på de hela tiden och detta blev resultatet.

I en galax långt, långt borta går fyra vänner in på Sannarpsgymnasiet. Men de hinnet inte långt innan det första hindret uppenbarar sig för dem. Luke Skywanker (även kallad Rasmus) hör plötsligt ett välbekant skrik bakom sig.
Tobbe (senare även Yoda): Rasmus Ivansson!
Frida känner lukten av fara från långt håll, i brist på något bättre att göra kastar hon sig mot Rasmus i slow motion för att tackla honom till marken. Alexandra och Joanna ser vad som håller på att hända. Om de vill rädda Luke krävs det drastiska åtgärder, för Tobbe närmar sig med en rasande fart.
Alle Ek: Spring, rädda er själva!
Frida: Men vi kan inte lämna er här!
Joanna: Ni måste fortsätta utan oss, annars kommer Rasmus inte klara det.
Frida och Rasmus springer iväg, men det är för sent för Alexandra och Joanna. De ser inte Tobbe förrän han är alldeles för nära dem. Under plågade skrik dör de en plågsam och dyster död.

Samtidigt har Rasmus och Frida hunnit ut på parkeringen och Rasmus tjuvkopplar en moppe. Utan hjälm eller körkort slänger de sig på den och brummar iväg. Tobbe springer frenetiskt bakom dem, Rasmus försöker gasa men det går inte.
Rasmus: Fan, Frida. Moppen går ju bara i 30!
Frida: Attans, alltså. Jag kanske kan ringa Lukas och be om hjälp.
Men det finns inte tid till det. Istället ser de en ramp vid en bro och hoppar över den i ett desperat fösök att undkomma Tobbe. De landar i säkerhet på ett busstak. Men Tobbe förutspår deras manöver och hoppar efter. Han klänger sig fast i busstak och på stadiga ben ställer han sig upp. Frida ställer sig framför Rasmus och drar sin pistol.
Då händer det som inte får hända. Rasmus småjoggar med små steg i en halvcirkel (varför en halvcirkel, Frida?) till Tobbes sida.
Rasmus: Ha! Bitch!
Frida: The foot is strong with you, young Skywanker.
Tobbe/Yoda: Marry me, you will soon.
Frida ser skräckslaget på när Tobbe drar fram en ring ur fickan. Men, som från ingenstans kommer Alexandra och Joanna från himlen med svarta latex dräkter och orangea fallskärmar.
Joanna & Alexandra (Darth Vader röst): No, you are her father!
Utan att tveka en sekund skjuter Tobbe Frida i benet, men Rasmus som nu tycker lite synd om Frida inser att han varit lite halvtaskig och sparkar med sin fot av Tobbe från busstaket (nånstans här avbröt Frida och sa: Det ultimata hade varit om Tobbe bara haft en vattenpistol, men vi tyckte det var för komplicerat).
Frida: It's like I've always said, the foot is strong with you, young Skywanker.
Star Wars theme hörs i bakgrunden. Och allt är frid och fröjd igen.
(Joanna och Alexandra: Yeah! Det är ju den här nya låten!)

The End.


När vi var klara med våran improviserade historia så åkte vi till sannarp och träffade oscar, magnus, niklas och alexandras två vänner vikan och kajsa. när vi varit där ett tag åkte vi till staden igen och träffade lukas snabbt sen tillbaka till skolan och gjorde vårat matte prov. efter matten var de bild som gällde så jag , joel och felix jobbade med våra gipsfigurer.
efter skolan träffade jag zara och vi hämtade ut hennes biljett till lördag sen tog vi bussen med joel hem till mej och vi tre kollade på film :) efter dom åkte duschade jag och nu ska jag göra min engelska och sen sova för är trött.

. . för du kom inrusande i mitt liv & blev en viktig del jag inte vill vara utan.

forever you and med

jaha har hänt mycket som senase dagarna.

tordes var jag hemma från skolan tack vare ögonen och uttröttad. sen på kvällen kom lukas hit ooch sov hos mej.

i fredes åkte vi till skolan och på eftermiddagen fixade jag joanna och ramus lite till lördagen. sen tog man bussen hem vid fyra och kom hem halv fem och hade en timme på sig att duscha, äta, fixa sig och packa för skulle åka med mamma in och kolla på syster när hon dansade så dom kunde köra mej till laholm sen när hennes tränig var klar. kom till laholm och hittade lukas och hans lillebror jakob på jakobs rum, dom spelade tv spel hehe. sen gick jag och lukas och köpte godis för att sen käka de medans vi kollade på en film som jag i och för sig somnade ifrån, så kan det gå.

i lördes vaknade man hos lukas och kollade klart filmen jag hade somnat ifrån. när den var klar så tog vi det lungt och jag fixade mej. sen åkte jag med två bussen till halmstad för att kunna gå hem till zara. jag kom hem till henne och ställde ifrån mig min saker och vi gick till lenas kebab för att äta. när vi gjort de gick vi till hemköp så jag kunde köpa läsk som behövdes till kvällen hehe. sen hem till henne och bada badkar, klä sig och sminka sig. vi hade även vid detta laget städat och plockat undan allt som skulle inför festen på kvällen. vid sju kom dom första och sen droppade folket in efterhand. tillslut hade alla kommit och det hade startat ordentligt. det var mycket trevligt. sen efter nån timma va det två killar som hade fått i sig lite för mycket och började spy och det var inte så kul men det gick bra. jag, rasmus och pernilla sammarbetade och fixade de men när en av grannarna kom och knackade på och sa att hon skulle ringa polisen om vi inte sänkte musiken och sen att hon skulle höra av sig till zaras föräldrar och då gick det inte längre så vi fick köra ut alla. ledsen men va bäst så och tur att vi inte hade släppt in fler för då hade de inte varit lätt. när alla gått så insåg vi att lägenheten såg ut som helvet och jag pallade inte och ringde mina föräldrar som jag visste skulle hjälpa oss. dom kom och hjälpte oss städa allt och va jätte shyssta. dom andra va skeptiska till att jag ringde dit dom men jag visste att dom skulle hjälpa oss utan att bli arga och skälla, och det gjorde dom.  när allt var städat en gång så åkte mamma och pappa och jag, rasmus och zara satte oss och kollade på sällskapsresan eftersom klockan inte var så mycket. efter en liten stund kom även albin tillbaka och kollade med oss hehe vid tjugo i tre åkte han och vi kollade tv, zara va trött och la sig vid halv fyra och jag och rasmus strax efter vid fyra tiden.

i söndes vaknade jag vid halv tio och gick upp och satte mej vid tv:n sen kom zara strax efter och rasmus en stund efter henne. vi var trött men började städa lägenheten en gång till. rasmus tog toan och jag damsugade och moppade alla golven and so, när det var klart hoppade jag in i duschen och zara och rasmus satte sig vid datan. sen fixade jag mig och vid halv tre tiden åkte rasmus och jag fixade de sista för att sen gå ner och möta först lukas och sen gick vi och möte mamma och pappa så åkte vi hem med dom. sen gick jag och lukas ut och promenerade. och sen köpte vi godis och kollade på film och tog det lungt.

idag åkte vi till falkenberg och gick runt där ett tag :) sen åkte vi hem och vid sex tiden åkte lukas hem och jag satte mej här. ska snart pratar i tele med joanna hoppas jag och sen måste jag plugga lite och packa sim kläder till imon eftersom vi ska simma efterskolan. ska även till hallandsposten på studiebesök imon hehe

detta blev långt men så blir det ibland

its me and you, untill there's nothing left.

Make you smile


En dag när jag var ny på high school såg jag en kille från min klass,
som var på väg hem från skolan.
Hans namn var Kyle. Det såg ut som om han bar på alla sina böcker.
Jag tänkte: "Varför skulle någon bära hem alla sina böcker på en fredag?
Han måste vara knäpp".
Jag hade planerat ett riktigt bra veckoslut (fest och en fotbollsmatch
med mina vänner i morgon eftermiddag) så jag ryckte
på axlarna och gick vidare. När jag gick där såg jag ett gäng ungar
springa emot honom.
De sprang rakt på honom, slog alla böckerna ur hans grepp och satte
krokben så han landade i gruset.
Hans glasögon flög iväg, och jag såg dem landa på gräset ungefär 1 meter
ifrån honom. Han tittade upp och jag såg fruktansvärd sorg i hans ögon.
Mitt hjärta blödde, så jag joggade över till honom när han kravlade runt
och letade efter sina glasögon och jag såg att han grät.
När jag gav honom glasögonen sa jag: "De där killarna är töntar, de
skulle ha en omgång".
Han tittade på mig och sa: "Tack så mycket". Han log med hela ansiktet,
ett leende som visade verklig tacksamhet.

Jag hjälpte honom plocka upp böckerna och frågade honom var han bodde.
Det visade sig att han bodde nära mig, så jag frågade honom varför jag
inte hade sett honom förut.
Han sa att han hade gått i privatskola tills nu. Vi pratade hela vägen
hem och jag bar några av hans böcker.
Han visade sig vara en riktigt reko kille. Jag frågade honom om han
ville spela fotboll med mina vänner.
Han sa ja.
Vi träffades hela veckoslutet och ju mer jag lärde känna Kyle, desto mer
tyckte jag om honom, och mina vänner tyckte likadant.
Det blev måndagsmorgon och där gick Kyle med sin jättehög med böcker igen.
Jag stoppade honom och sa: "Gissa om du kommer att bygga feta muskler om
du ska bära den högen varenda dag".
Han bara skrattade och gav mig halva högen.
Under de följande fyra åren blev Kyle och jag allra bästa vänner.
När vi skulle sluta high school började vi planera för college.
Kyle bestämde sig för att läsa på Georgetown och jag skulle till Duke.
Jag visste att vi alltid skulle förbli bästa vänner, så avståndet skulle
inte bli något problem.
Han skulle bli läkare och jag skulle till handelsskolan där jag hade
fått ett fotbollsstipendium.
Kyle hade blivit utsedd till att hålla avskedstalet från vår klass.
Jag retades med honom hela tiden och kallade honom plugghäst.
Han måste förbereda talet på examensdagen. Jag var glad att det inte var
jag som skulle stå där uppe och hålla tal.
På examensdagen såg jag Kyle. Han såg verkligen bra ut.
Han var en sån kille som verkligen hade hittat sig själv under high
school tiden.
Han hade mognat i kroppen och klädde verkligen i glasögon. Han träffade
fler tjejer än jag och alla tjejerna älskade honom verkligen. Jodå, det
fanns dagar när jag var avundsjuk. I dag var en av de dagarna.
Jag kunde se att han var nervös för talet han skulle hålla. Så jag
klappade till honom på ryggen och sa:

"Hej snygging, du kommer att göra bra ifrån dig!"
Han tittade på mig med det där riktigt tacksamma uttrycket och log.
"Tack", sa han.
När han började, harklade han sig först och började sen prata. "Examen
är ett tillfälle att tacka alla som hjälpt dig att ta dig
igenom de jobbiga åren. Dina föräldrar, dina lärare, dina syskon, kanske
en tränare. Men mest av allt dina vänner.
Jag står här för att tala om för er allihop att detta att vara vän med
någon är den finaste gåva du kan ge någon.
Jag ska berätta en historia"
Jag kunde knappt tro mina öron när han berättade historien om den första
dagen, då när vi träffades.
Han hade planerat att ta sitt liv på veckoslutet. Han berättade hur han
hade städat ut sitt skåp i skolan, så hans
mamma skulle slippa göra det senare, och bar på alla sina grejor på väg
hem.
Han tittade rakt på mig och gav mig ett litet leende. "Som tur var,
räddades jag. Min vän räddade mig från att göra det outsägbara".
Jag hörde hela folkmassan dra efter andan, när den här vackre, populäre
pojken berättade om sitt mest sårbara ögonblick.
Jag såg hans mamma och pappa titta på mig och le samma tacksamma leende.
Inte förrän då hade jag förstått djupet av innebörden i det leendet.
Underskatta aldrig kraften i det du gör. Med en liten gest kan du ändra
en människas liv.
Till det bättre eller till det sämre.

Tycker texten är så fin :D


vacker utan spackel

idag: bakat med zara, haft slapp skola dag
imon: fota kusinerna så tack mamma för hjälpen :)



I want to hold your hand until it turns
into blue until you understand what I mean.
And until you say that you will never leave me


du lever bara en gång

hoppas hoppas på ett det blir av i helgen tror de kan bli sjukt kul!



har varit med lukas i helgen, är med
zara nu, och ska plugga till mitt prov imon.




zara sover här inatt! :)

what to do

vet inte vad eller hur jag ska göra, förlåt mej för de och allt annat.