Klar

NU äntligen är jag klar med mitt grafprov. Sitter kvar i grafsalen och ska ta fem bussen hem när david är klar med sitt prov. Det var nog bland det jobbigaste prov jag har gjort. Men nu är det gjort och jag har bara julavslutning kvar imon sen är det JULLOV och allt som hör detta till. Så himla underbart.

Ikväll kommer älskling hem till mej efter sin innebandy träning och då ska jag mysa en massa. Imon är det som sagt julavslutning men det är också Älsklings 18 års dag. Så imorgon ska jag bara skämma bort honom med presenter och allt han vill. Det är hans stora dag :) På fredag ska hans släkt fira han så blir kalas då.

Kan ni tänka er på måndag är det Julafton, tiden har bara rusat bort. Jag trodde jag skulle veta nästan alla min julklappar jag ska få eftersom jag har fått köpa eller beställa dom flesta själv men jag har fått reda på att min mamma och farmor har köpt julklappar utöver de som jag inte trodde jag skulle få och dom har jag inte en aning om vad de är för någort så blir spännande.

När jag kommer hem ska jag bara pusta ut och känna att lovet är här.

Got To Go 

To the North Pole for St. Nick

Har precis kollat klart på filmen "Hur man blir av med en kille på 10 dagar". Har sett den några gånger innan och tycker lika mycket om den nu som dom andra gångerna. Innan de kollade jag och mamma på Leilas jul, hon bakade massa saker som såg jätte goda ut. Jag fick lite ider till mitt julbak i alla fall. 

Igår: Åkte på fest med älskling, den var på Alhevallen (eller hur det stavas). Var några från bygg som hyrt deras klubblokal. I början var det kul men sen gick det lite utför tyckte jag i alla fall så jag och lukas gick in till stan och träffade håkan och martin. Efter ett tag fick dom för sig att dom skulle hem till mig och dricka av lukas öl. Efter ett tag åkte dom hem och jag somnade så fort jag la huvudet på kudden.

Idag: Gick upp, lukas åkte hem till laholm för att gå på julavslutning på brandkåren. Jag har spenderat min dag med att ta det lungt och kollat på filmer. Skönt faktiskt att bara få finnas och ha det skönt. Lukas kom igen på kvällen och nu funderar jag på att sätta igång en annan film. 
 
Inte långt kvar til Jul och mitt rum börjar arta sig nu och det är jag väldigt glad över.

I won't make a list and send it
To the North Pole for St. Nick
I won't even stay awake
To hear those magic reindeer click


önska

Usch vad trött jag kan bli på mig själv och min självdiciplin, kan mer säga att den inte finns överhuvudtaget. Inte alls bra någon stans. Får bli ändring på detta så ikväll ska jag träna och plugga massor så jag slipper allt dagen innan det ska vara klart och så jag slipper plugga i helgen.
Är ensamm hemma ikväll med syster så passar bra att plugga lite. Ska åka in med halv tolv idag och gå lite på stan för mig själv och ska kolla in en klänning jag sett på en reklam, får se om jag kanske kommer hem med den idag.
Älskling sov här i natt och åkte vid halv nio i morse, hade hellre stannat hemma med han idag men har bara en samhällslektion idag så ska inte klaga.
Idag orkar jag inte alls bry mig så blir lukas tjock tröja och ett par jeans bara.

Nu längtar jag oerhört mycket till att mitt rum blir klart så jag i alla fall jag flyttade in dit igen. Sen ska det bli kul att få köpa alla nya saker som jag ska få men det kommer efter jul. Favorit är min nya gaderob som är mega stor och kommer rymma mycket kläder, skor och väskor. Just nu finns det inget i rummet och pappa målar golvet och inne i gaderoben. Ska snart välja tapeter men kan inte bestämma mig för hur jag ska ha det, får klura lite på detta.

Åker om tre kvart så får fixa mig helt klart nu.

Håll i för alltid eller släpp helt¨.

Man kan ju alltid önska

Sitter i skolan just nu och har inte alls kul och vill hem, hem till mitt täcke och lägga mej under de. Vi har inte så mycket men de vi har räcker mer än väl. Vill ha JUL och allt som hör det till,

Fredag:
Skolan sen hem och tog det lungt tills jag åkte in till stan och träffade zara och alexandra. vi köpte färg för att kunna slinga hennes hår. Sen träffade vi vivvi och gick hem till alexandra och klippning och färgning började. Efter ett tag kom Joanna och hon började med kladdkaka. När allt var klart gick vi till stan och åt pizza och hade hur kul som helst. Sen hem till alexandra igen och kvart i tio tog jag bussen till laholm och Lukas. Kollade film och somnade så gott sen.

Lördag: Gick upp sent, åt frukost sen bar det av till Eurostop och så gick vi där en stund, köpte ett halsband, armband och en julklapp. Sen bar det av hem i blåsten. Kom hem till lukas och slängde sig i duschen och fixa till sig lite för att sen åka till denny och spela poker, kolla film och massa annat. Kul kul.

Söndag: Gick upp jätte tidigt. Åkte och handlade risgrynsgröt till frukost mums. Sov en stund mitt på dagen med och det var väldigt skönt. På kvällen åkte vi till stan med Joel och Vican och gick runt där ett tag till pappa kom och hämtade oss. Hemma va det god mat, fotoalbum, julaftons planering och glögg som gällde. Mamma hade även bakat lussebullar så de slank ner en och annan sådan. Sen kröp jag ner i sängen och somnade så gott, vaknade inte äns när lukas kom och la sig.

Idag hade jag planerat att köpa julklappar men vet inte om jag vill det längre eftersom det regnar som besatt ute. Vill nog hällre åka med mamma hem direkt efter skolan och hem och plugga de jag måste och sen bara ta det lungt och dricka ngot varmt med mys kläder på.

Lifehous - Whatever It Takes

I'll do whatever it takes
To turn this around
I know what's at stake
I know that I've let you down
And if you give me a chance
Believe that I can change
I'll keep us together
Whatever it takes